Coneixement del Medi

Projecte: La Prehistòria 

A la pàgina web edu365 hi ha diversos jocs relacionats amb la prehistòria. Voleu fer-hi un cop d'ull?
Cliqueu sobre les imatges i a jugar!!!!
Projecte Egipte

Faraons i Déus.

https://www.youtube.com/watch?v=W3s1gaqGZPI

A l'aula de 5è A estem treballant Egipte, avui ha fet l'exposició del seu treball el primer grup, que ens explicava el principi i fi de l'imperi Egipci.
Aquí us deixem un vídeo per completar la informació.
Principi i fi Egipte

L'art del paper


Avui la Noelia de 5èB ens ha ensenyat un web de papiroflèxia. Hi ha molts animals i objectes per construir, si voleu fer-hi un cop d'ull entreu al següent enllaç.Circuits elèctrics

Aquestes últimes setmanes hem estat treballant el tema de l'energia i les fonts d'energia. Relacionat amb aquest tema hem treballat l'electricitat i hem construït per grups un circuit elèctric. 
Cada grup ha hagut de planificar, dissenyar i construir-ne un. El tema era lliure i podíem utilitzar tot tipus de material. Per poder construir el circuit les mestres ens van donar una pila, cable elèctric, bombetes i interruptors. 
Mireu el resultat final!


El David, l'Amanda, la Nuria, la Yolanda i la Sara han il·luminat el pont de Londres.


El Kiko, la Lucia, el Raúl i la Claudia han construït una ciutat. Li han posat fanals i han fet circular un cotxe amb les llums enceses. 

 L'Hugo, l'Aaron, l'Iker i el Kevin han construït una làmpada.


 La Yasmine, l'Ivan, el Marc i l'Enric han construït un carrer il·luminat per tres fanals.


 El Dani, la Laura, la Daniela i l'Iker han fet un pastís d'aniversari.


El David, la Laura, el Francisco i el Benjamin han construït un cotxe circulant de nit. 


Heu vist quins circuits més macos i treballats que hem fet?L'aparell circulatori i l'excreció

Els nois i les noies de cinquè aquestes últimes setmanes hem estat treballant l'aparell circulatori i l'excreció. Per acabar el tema hem construit unes figures amb plastelina que representen diferents aparells i òrgans del cos.
Si voleu veure les fotos cliqueu aquí. Ho vam passar molt bé fent aquesta activitat i vam aprendre molt! Esperem que us agradi!


La Prehistòria

Nois i noies, us deixem uns enllaços relacionats amb la prehistòria. Alguns d'ells ja els hem vist a classe i d'altres no. Us ajudaran a entendre millor aquesta etapa història i a aprendre moltes més coses. Esperem que us agradin!

El clima i la vegetació de Catalunya

Hola noies i nois!! Mireu quina activitat més interessant hem trobat per poder treballar i acabar d'entendre tot jugant el clima i la vegetació de Catalunya. Esperem que us agradi i us ajudi a millorar.

http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.cat/projects/medisoc5/jclic/clima5/clima5.jclic.zip&lang=ca&title=Coneixement+del+medi+social+5%C3%A8+de+prim%C3%A0ria
A més a més també us deixem una altra activitat del relleu de Catalunya, perquè seguiu practicant!


http://clic.xtec.cat/db/jclicApplet.jsp?project=http://clic.xtec.cat/projects/medisoc5/jclic/relleu5/relleu5.jclic.zip&lang=ca&title=Coneixement+del+medi+social+5%C3%A8+de+prim%C3%A0riaEl relleu i els rius de Catalunya

Aquí teniu alguns enllaços que us poden ajudar per estudiar els rius i el relleu de Catalunya. 3 comentaris: